Je laptop of tablet op schoot met een laptopdesk of schootkussen

Weggedoken op een stel kussens op je bank of in een wei vol koeien is zo’n onderkussen op je schoot best handig om daar je laptop of tablet op te leggen.

lapzer-desk
coolgift.com

Lapzer Laptop Desk van bamboe

Handige grote laptophouder van bamboe met ventilatiegaten zodat de laptop nooit oververhit kan raken, met ingewerkte muismat en ook voor tablet of telefoon te gebruiken. Ruimte voor snoeren en oplader of snoepjes. Gewicht: ca. 1,84 kg. Afmetingen: ca. 60 x 31 x 2 cm. Materiaal: Bamboe. Kleur: Hout.

iBed Schootkussen van Kikkerland

Schootkussen met handige tabletgleuf voor een tablet. Afmetingen gleuf: ca. 24 cm. Materiaal: Hout MDF en kunststof. Afmetingen schootkussen: ca. 29 x 24 x 5 cm. Gewicht: ca. 380 gram. Kleur: Zwart. Ook in blauw, rood of houtkleur verkrijgbaar. Verkrijgbaar bij Dit Verzin Je Niet.

Vaak is er ook nog een apart vakje voor wat kleine dingen zoals dropjes of chocoladereepjes en een houder voor je beker gezond groentesap. Een vak voor je potloden en penselen als je van die koe een mooi schilderij wil maken om aan je vrienden te laten zien als je eens niet op je bank of in de wei zit.

XL iBed Tablethouder van Kikkerland

De handige XL iBed van Kikkerland tablethouder. Rustig een broodje eten met een kop koffie en je tablet of laptop gewoon op schoot. Nooit meer je bed uit. Stevige MDF met een kussen gevuld met kleine kraaltjes er onder. Afmetingen: ca. 35 x 50 x 5 cm. Materiaal: hout. Kleur: Hout. Ook in zwart verkrijgbaar. Verkrijgbaar bij Dit Verzin Je Niet.

Meer Houten Gadgets.